verberg

Paardenportetten

De passie waarmee veel paardenliefhebbers hun sport beleven, vertaalt Obscura Fotografie in een weergaloze fotoreportage. 100 Procent levensecht en op een manier die recht doet aan het karakter van het dier. Herman Goudzwaard en José van Beijnhem rijden beiden zelf paard en nemen uitgebreid de tijd om uw paard of pony te leren kennen.

José van Beijnhem is afgestudeerd gedragstherapeute voor paarden, waardoor ze in staat is om een beter inzicht te krijgen in het gedrag van dit dier.

 

Particulieren bieden wij de mogelijkheid van een uniek paardenportret: zogenaamde ‘black’ foto’s en buitenshoots. Maar er zijn legio andere mogelijkheden. Neem gerust contact op voor vrijblijvend overleg.

 

Voor hengstenhouderijen, stoeterijen en andere hippische ondernemers verzorgt Obscura Fotografie fotoshoots voor dekhengstenpresentaties, veilingen, bedrijfspresentaties of soortgelijke evenementen.

 

We leveren het gewenste materiaal desgewenst als afdruk of vergroting, digitaal op cd-rom en/of dvd, op canvas of gelasergraveerd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

/