verberg

(Zakelijke) portretten

Portretfotografie is een bijzondere vorm van fotograferen. Voor succesvolle portretfotografie is een combinatie van technische vaardigheden, aandacht en mensenkennis van wezenlijk belang.

 

Obscura Fotografie is in staat het karakter van een model vast te leggen. Bij privéportretten kan dat wat spontaner dan bij zakelijke portretten. Zakelijke portretten hebben een wat formeler karakter, die uw professionele uitstraling ondersteunt. Op die manier maken de portretten deel uit van het totaal aan de visuele communicatie van een organisatie.

Obscura Fotografie werkt voor grote en kleine bedrijven. We portretteren de nieuwe Raad van Bestuur of verzorgen een ‘smoelenboek’ voor alle medewerkers. Ook portretfoto’s bij interviews in brochures, nieuwsbrieven en op websites kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Portretten worden als geslaagd beschouwd, als iemands ware persoonlijkheid op de foto tot uitdrukking komt. Als fotograaf is het daarom belangrijk om iemand gerust te stellen. Een klein gesprekje of simpelweg wat geduld zorgen er meestal voor dat iemand vanzelf een natuurlijke houding aanneemt.

Met geduld en vakmanschap legt Obscura Fotografie iemands persoonlijkheid vast in een uniek portret. Een waardevol bezit en een zeer persoonlijk cadeau, aan jezelf of aan een dierbare.

 

We leveren het gewenste materiaal desgewenst als afdruk of vergroting, digitaal op cd-rom en/of dvd, op canvas of gelasergraveerd. Afdrukken kunnen worden besteld in kleur, zwart-wit en sepia.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

/